Wat heb ik eraan?

U wordt een BleepCI community member
Met het scannen van uw boodschappen behoort u tot de BleepCI community en werkt u mee aan een eerlijker en transparanter assortiment in supermarkten en bij fabrikanten. Met behulp van uw input kunnen we supermarkten en fabrikanten kennis laten maken met de invloed van de consument: de gebruiker van hun producten!
U maakt kans op prachtige prijzen
U bent voor ons belangrijk en om dat te laten zien geven we iedere maand een cadeau weg aan een trouwe scanner. Voorbeelden van cadeaus zijn: dinercheques en hotelovernachtingen. Deze cadeaus zullen 1x per maand worden verloot worden onder de gebruikers van de app. De winnaar krijgt via email bericht en de worden bekendgemaakt op de site.
U krijgt inzicht in uw (supermarkt) uitgaven
Een mooie functionaliteit in de app is dat hij u inzicht geeft in uw uitgaven. Door trouw te scannen en het kassabedrag in te vullen krijgt u inzicht in de uitgaven die u doet bij de (verschillende) supermarkten en binnen verschillende categorieën: over periodes (per week/maand) of in totaal.

Wat gebeurt er met de informatie en is deze vertrouwelijk?

De informatie is strikt vertrouwelijk en voldoet aan de wet op bescherming persoonsgegevens. De servers van BleepCI zijn zodanig ingericht dat (beperkte) persoonlijke gegevens niet te herleiden zijn. Dit is ook absoluut niet de bedoeling van BleepCI: wij staan voor heldere en transparante informatie naar de gebruikers, fabrikanten en supermarkten.

De gegevens van groepen consumenten worden gedeeld met supermarkten en fabrikanten zodat ze precies weten wat voor consumenten er bij de supermarkten komen en welke producten ze kopen. Hier kunnen de fabrikanten en de supermarkten vervolgens hun beleid op aanpassen.